Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану(2016) Рожно, Олександр Васильович; Подобій, Олена Валеріївна; Юрчак, Віра ГаврилівнаДосліджено вплив камеді ксантану на реологічні показники його колоїдних розчинів та якісні характеристики безглютенових кукурудзяних макаронних виробів. The effect of xanthan gum on the rheological characteristics of its colloidal solutions and the qualitative characteristics of gluten-free corn pasta products was studied.Документ Розробка технології безглютенових макаронних виробів(2015) Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра ГаврилівнаДосліджено вплив структуроутворювачів яєчного білка, ксантану, крохмалю на якість макаронних виробів. Визначено якість макаронних виробів за органолептичними, фізико-хімічними показниками та варильними властивостями. The influence of structurants egg protein, xanthan, starch quality pasta. It determines the quality of the pasta organoleptic, physical and chemical parameters and cooking properties.