Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу(2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Різник, Анастасія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаДосліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.Документ Спортивно-розважальний комплекс як додаткова послуга в сфері гостинності(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаДосліджено перспективи організації спортивно-розважальних комплексів на базі вітчизняних закладів готельного господарства.Документ Формування якості кексів з використанням безглютенової сировини(2016) Різник, Анастасія Олександрівна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОбґрунтована можливість використання кокосового борошна та борошна з коричневого рису в технології кексів для осіб, хворих на целіакію. The possibility to use coconut flour and flour with brown rice cakes in technology for people with celiac disease.