Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Комплексність систем водопідготовки для лікеро-горілчаного виробництва
    (2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна
    Процес підготовки води вимагає застосування передових технологій, сучасних фільтрувальних та сорбційних матеріалів і ретельного контролю з боку виробників алкогольної продукції. The process of water preparation requires the use of advanced technologies, advanced filtering and sorption materials and careful control by the manufacturers of alcoholic beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективність наномодифікування природного матеріалу для очищення води у лікеро-горілчаному виробництві
    (2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено перспективність модифікування природного шунгіту для виробництва лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити ефективність очищення води. The prospect of modification of natural shungite for the production of alcoholic beverages has been established, which will allow to increase the efficiency of water purification.
  • Ескіз
    Документ
    Суміш природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна
    Показана актуальність застосування природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв. The using of natural materials of filtration water for beverage production.
  • Ескіз
    Документ
    Підготовлена вода та стійкість лікеро-горілчаної продукції
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович
    Використання води підготовленої з оптимальним катіонно-аніонним складом дає змогу забезпечити високу дегустаційну оцінку та збільшити стійкість готової лікеро-горілчаної продукції. The use of prepared water with the optimum cationic anion composition makes it possible to provide high tasting value and enlarge distillery production resistance.