Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог
    (2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату
    (2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто питання часткової заміни борошна пшеничного у рецептурі бісквітних напівфабрикатів нетрадиційною сировиною, а саме сливовим порошком.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах
    (2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективності попередньої обробки сировини перед віброекстрагуванням
    (2020) Свинтак, Валерія Олегівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна
    Досліджено попередню обробку сировини електро-іскровими розрядами з подальшим екстрагуванням водою у безперервнодіючому віброекстракторі та встановлено, що даний спосіб дає можливість скоротити час екстрагування при незмінних якісних показниках екстракту. Процес екстрагування відноситься до масообмінних процесів і протікає за рахунок дифузії із зони з високою концентрацією в зону з низькою концентрацією до досягнення стану, коли швидкості переходу цільової речовини з рослинної сировини в екстрагент і навпаки є рівними