Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Розроблення нових кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства(2021) Лакома, Катерина Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання збагачення кондитерських виробів мікронутрієнтами. Theses examine the issue of enrichment of confectionery products with micronutrients.Документ Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаОхарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культури