Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці(2011) Бражник, Н. М.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаРобота присвячена дослідженню впливу додаткової сировини на тривалість зберігання свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці. Шляхом експериментальних досліджень встановлено, що додавання додаткової сировини сприяє подовженню зберігання свіжості хліба та покращенню його органолептичних показників.Документ Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості(2008) Каїра, Ю. І.; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра ІванівнаДосліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів на якість виробів з цього борошна. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.