Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста(2008) Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджено вплив ЖСЕ й ферментного препарату Новаміл на біохімічні та мікробіологічні процеси в тісті; на його структурно-механічні властивості. Особлива увага приділення вивченню процесу черствіння хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stalling process.Документ Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості(2008) Каїра, Ю. І.; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра ІванівнаДосліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів на якість виробів з цього борошна. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.