Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розробка рецептур морозива з фруктозою на основі повного факторного експерименту
    (2005) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Проведений аналіз технологічної системи, а саме, підсистема дозрівання суміші морозива з фруктозою. Встановлено, що головними керуючими параметрами даної підсистеми є: масова частка жиру, сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) та фруктози. Визначено оптимальний склад рецептурних компонентів вершкового морозива з фруктозою. The analysis of the technological system, ie, a subsystem of ripening cream mixture with fructose. It was established that the main control parameters of this subsystem are: mass fraction of fat, skimmed milk residue (SZMZ) and fructose. The optimal composition of prescription ingredients with ice cream fructose
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
    (2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.