Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Розробка рецептур морозива з фруктозою на основі повного факторного експерименту
    (2005) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Проведений аналіз технологічної системи, а саме, підсистема дозрівання суміші морозива з фруктозою. Встановлено, що головними керуючими параметрами даної підсистеми є: масова частка жиру, сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) та фруктози. Визначено оптимальний склад рецептурних компонентів вершкового морозива з фруктозою. The analysis of the technological system, ie, a subsystem of ripening cream mixture with fructose. It was established that the main control parameters of this subsystem are: mass fraction of fat, skimmed milk residue (SZMZ) and fructose. The optimal composition of prescription ingredients with ice cream fructose
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
    (2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива
    (2005) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою. Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна оцінка якості згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропами
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Органолептична оцінка досліджуваних проб, серед яких було молоко згущене з цукром (контроль) та молоко згущене з цукром і плодово-ягідними сиропами, за п’ятибальною шкалою становить для молока незбираного згущеного з цукром та плодово-ягідним сиропом вишні – 4,9 балів; молока незбираного згущеного з цукром та плодово-ягідним сиропом смородини – 4,9 балів; молока незбираного згущеного з цукром та плодово-ягідним сиропом шипшини – 4,8 балів а комплексний показник якості відповідно: 0,995; 0,987; 0,998. Для порівняння зазначимо, що комплексний показник якості молока незбираного згущеного з цукром становить 0,986. Це дає можливість стверджувати, що якість згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами є стабільно високою, а розроблені продукти відповідають вимогам споживачів. Organoleptic evaluation of the studied samples, among which were condensed milk (control) and condensed milk with fruit and berry syrup, a five-point scale is for condensed milk with sugar and fruit syrup cherries - 4.9 points; condensed milk with sugar and fruit currant syrup - 4.9 points; condensed milk with sugar and fruit syrup hips - 4.8 points a comprehensive quality respectively: 0.995, 0.987, 0.998. For comparison, a composite index of the quality of condensed milk with sugar is 0.986. This makes it possible to say that the quality of canned condensed milk with sugar and fruit and berry syrup is consistently high, and developed products meet the requirements of consumers.
  • Ескіз
    Документ
    Плодово-ягідні сиропи - перспективні наповнювачі згущених молочних консервів
    (2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Представлені основні напрямки розвитку молочноконсервної галузі України. Обгрунтовано технологічні режими внесення плодово-ягідних сиропів в згущені молочні продукти. The main directions of development of Dairy Industry of Ukraine. Sound technological modes of making fruit syrups, concentrated milk products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії
    (2011) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.