Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Створення десертного соусу на основі ягід смородини чорної з додаванням рослинної сировини підвищеної біологічної цінності
    (2019) Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна
    На сьогодні є необхідність створення нових продуктів харчування, що володіють на відміну від традиційних, цільовим призначенням за рахунок використання функціональних інгредієнтів. Вдосконалення хімічного складу та структури завдяки введенню рослинної сировини, що має високу біологічну та харчову цінність, оскільки містить рослинні білки, харчові волокна, ненасичені жирні кислоти, вітаміни, мінеральні речовини, є перспективним.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиною
    (2019) Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна
    Розробка технологій натуральних продуктів здорового харчування, що користуються високим попитом серед населення, таких як соуси на рослинній сировині, яка сприяє підвищенню біологічної та харчової цінності, розширенню асортименту, є актуальною. The development of technologies for healthy foods that are in high demand among the population, such as sauces on vegetable raw materials, which promotes the increase of biological and nutritional value, the expansion of the range, is relevant.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу процесу сушіння кедрових горіхів на властивості готових соусів
    (2019) Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна
    Доведено доцільність використання ядер кедрових горіхів у якості сировини для виробництва соусів. Білок кедрових горіхів близький до білків тварин, легко засвоюється організмом людини та багатий такими амінокислотами як аргінін, лізин, метіонін, триптофан. The expediency of using cedar nuts as raw materials for sauces production has been proved. The protein of cedar nuts is close to animal proteins, is easily digestible by the human body and rich in amino acids such as arginine, lysine, methionine, tryptophan.