Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження характеристик фасувального мехатронного модуля дозування в’язких харчових продуктів(2021) Слюсар, Лілія Олександрівна; Скула, Дмитро Сергійович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаТехнологічний процес фасування в’язких харчових продуктів у сучасних пакувальних машинах реалізується із застосування різноманітних конструктивних схем виконання функціональних модулів машин та із реалізацією різних траєкторії руху споживчих упаковок. Актуальною є проблема розробки нового обладнання, яке б не лише підвищувало продуктивність праці, було б більш надійним та довговічним, а й дозволило зменшити собівартість продукції.Документ Дослідження гідромеханічних характеристик запірних пристроїв продуктопроводу(2022) Гера, Володимир Миколайович; Скула, Дмитро Сергійович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаРозвиток олійно-жирової промисловості в Україні безпосередньо пов’язаний з потребою створення нового та удосконалення існуючого обладнання. Актуальною проблемою харчової галузі сьогодні - є забезпечення довговічності і продуктивності технологічного обладнання за умовами мінімальних матеріало- та енергоємності. Необхідність підвищення технічного рівня, якості та конкурентоспроможності харчової продукції потребує безперервного вдосконалення методів розрахунку та експлуатації обладнання.