Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника(2013) Дубровський, В. В.; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВ роботі розроблені функціональні інгредієнти, які можуть використовуватися при створенні продукції ресторанного господарства та харчових продуктів оздоровчого призначення. Вони можуть бути ефективними добавками для хлібобулочних, кондитерських виробів, кремів, начинок. The work developed functional ingredients that can be used when creating output restaurants or food health improvement. They can be effective additives for bakery, pastry, creams, fillings.Документ Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів(2013) Стеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана ПетрівнаВ роботі представлені дані щодо хімічного складу, оздоровчої дії та здатності до набухання насіння льону. This paper presents data on the chemical composition, improving performance and ability to swell flax seeds.