Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Регенерована целюлоза для стабілізації продуктів «емульсійного типу»(2020) Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор МирославовичПокращення емульгуючої здатності утворених систем та стабілізації їх текстури. Для визначення можливості використання та встановлення рекомендованої кількості внесення регенерованої целюлози в м’ясних продуктах дослідили показники стабільності, поверхневої концентрації білка, реологічні та мікроструктурні характеристики емульсійних систем – міофібрилярний білок-жирова сировина. Встановлено, що стійкість отриманих емульсійних систем збільшувалася пропорційно збільшенню її концентрації, що пов’язано в основному із зменшенням розмірів крапель жиру у системі. Найменший розмір крапель жиру зафіксували в емульсіях з 0,8 % концентрацією регенерованої целюлози, що відповідно забезпечували найвищі показники стійкості. Іmproving the emulsifying ability of the formed systems and stabilizing their texture. To determine the possibility of using and establishing the recommended amount of regenerated cellulose in meat products, the indicators of stability, surface protein concentration, rheological and microstructural characteristics of emulsion systems - myofibrillar protein-fat raw materials were studied. It was found that the stability of the obtained emulsion systems increased in proportion to the increase in its concentration, which is mainly due to a decrease in the size of fat droplets in the system. The smallest size of fat droplets was recorded in emulsions with 0.8% concentration of regenerated cellulose, which accordingly provided the highest stability.Документ Основи взаємодії білків рослинного походження з іншими добавками полімерної будови(2018) Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор МирославовичНаведена характеристика соєвих ізолятів та їх властивостей. Подано вплив від поєднання соєвих ізолятів із колагеновмісними білковими препаратами та описано основні механізми за рахунок який відбувається модифікація властивостей. The characteristics of soybean isolates and their properties are presented. The effect from the combination of soybean isolates with collagen-containing protein preparations is presented and the main mechanisms for modifying the properties are described.Документ Вивчення можливості використання ягоди тибетського барбарису у виробництві ковбас(2015) Заворицька, Дар'я Григорівна; Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор МирославовичВ даній статті наведені дані про розробку білково-жирового комплексу на основі натурального білку АпроПОРК Плюс 85 HF та водневої витяжки з ягід тибетського барбарису, який відрізняється високим вмістом вітамінів, мінералів та амінокислот. This article presents data on the development of protein-lipid complex based on natural protein AproPORK Plus 85 HF and hydrogen extraction from tibetan berries of barberry, which is rich in vitamins, minerals and amino acids.