Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Властивості мінерального сорбенту для очищення води у технології напоїв(2019) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна; Рева, Олександр Сергійович; Олійник, Світлана ІванівнаВстановлено, що за фізико-механічними показниками мінеральний сорбент вулканічного осадкового походження може бути рекомендований для продовження досліджень як завантаження фільтрів механічного очищення води у виробництві напоїв. It is established that by physical and mechanical parameters it is mineral sorbent of volcanic sedimentary origin may be recommended for research on how to load mechanical water purification filters for beverage production.Документ Модифіковані цеоліти у технології водопідготовки для виробництва напоїв(2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Антонюк, Анастасія МихайлівнаЕкспериментально встановлено перспективність модифікування цеоліту і його застосування в установках водопідготовки для комплексного зменшення органолептичних показників, зменшення органічних та азотовмісних сполук. The prospect of zeolite modification and its application in water treatment installations for complex reduction of organoleptic characteristics, reduction of organic and nitrogen-containing compounds.Документ Суміш природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПоказана актуальність застосування природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв. The using of natural materials of filtration water for beverage production.Документ Підготовлена вода та стійкість лікеро-горілчаної продукції(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр МиколайовичВикористання води підготовленої з оптимальним катіонно-аніонним складом дає змогу забезпечити високу дегустаційну оцінку та збільшити стійкість готової лікеро-горілчаної продукції. The use of prepared water with the optimum cationic anion composition makes it possible to provide high tasting value and enlarge distillery production resistance.Документ Важливість окисно-відновного потенціалу у технології напоїв(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія МихайлівнаЗастосування композиції модифікованого шунгіту та мінералів у водоготуванні знижує ОВП до значень близьких в людському організмі, тому вказанийпоказник є одним з пріоритетних для визначання у виробництві напоїв. Application of modified shungite and mineral composition in water treatment reduces the ORP to values close to those in the human body, so specified the indicator is one of the priorities for determining beverage production.Документ Визначення хімічної стійкості природного дисперсного кремнезему у технології кондиціювання води(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія МихайлівнаЗастосування природного матеріалу кремнезему у технології кондиціювання води покращує органолептичні та фізико-хімічні показники води підготовленої. The use of natural silica material in water conditioning technology improves the organoleptic and physico-chemical properties of prepared water.Документ Фільтрування води і сортівки природними мінералами(2017) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаДосліджено перспективність застосування альмандину, раухтопазу, обсидіану у виробництві лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити органолептичні показники та стійкість напоїв. The prospect of the use of almandin, rauchtopas, obsidian for organoleptic performance and beverage stability in production of alcohol beverages.