Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович
    На стабільність лікеро-горілчаних напоїв впливає якість сировини, спосіб приготування та умови зберігання. The stability of alcoholic beverages is influenced by the quality of the raw material, method of preparation and storage conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Напрями підвищення якості алкогольних напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина Олександрівна
    Одним із пріорітетних напрямів розвитку лікеро-горілчаної промисловості є впровадження новітніх технологій для підвищення якості алкогольних напоїв. One of the priority areas for the development of the distillery production is the introduction of the latest technologies for improving the quality of alcoholic beverages.