Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Фільтрування сортівки у лікеро-горілчаному виробництві(2019) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаВстановлено, що застосування у виробництві лікеро-горілчаної продукції кварцевого піску потребує спеціальної підготовки та дотримання тривалості циклу фільтрування. It is established that the use in the production of alcoholic beverages quartz sand requires special training and compliance with the duration of the filtering cycle.Документ Комплексність систем водопідготовки для лікеро-горілчаного виробництва(2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПроцес підготовки води вимагає застосування передових технологій, сучасних фільтрувальних та сорбційних матеріалів і ретельного контролю з боку виробників алкогольної продукції. The process of water preparation requires the use of advanced technologies, advanced filtering and sorption materials and careful control by the manufacturers of alcoholic beverages.Документ Суміш природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПоказана актуальність застосування природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв. The using of natural materials of filtration water for beverage production.Документ Підготовлена вода та стійкість лікеро-горілчаної продукції(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр МиколайовичВикористання води підготовленої з оптимальним катіонно-аніонним складом дає змогу забезпечити високу дегустаційну оцінку та збільшити стійкість готової лікеро-горілчаної продукції. The use of prepared water with the optimum cationic anion composition makes it possible to provide high tasting value and enlarge distillery production resistance.