root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Тарахтій, Денис Юрійович
1
search.filters.author.Маринін, Андрій Іванович
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Храпачов, Олег Вікторович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6692-7472
Детальніше
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
1
search.filters.subject.active packaging
1
search.filters.subject.pasteurization
1
search.filters.subject.sausage products
1
search.filters.subject.активне пакування
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Тарахтій, Денис Юрійович
×
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6692-7472
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання пастеризації та елементів "активного пакування" на якість напівкопчених ковбасних виробів
(
2022
)
Храпачов, Олег Вікторович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Тарахтій, Денис Юрійович
Показати більше
Описано вплив поглинача кисню на показники напівкопчених ковбас.
Показати більше