Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання модифікованого газового середовища та елементів активного пакування для ковбасних виробів(2022) Марков, Владислав Тарасович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис Юрійович; Савчук, Олександр ОлексійовичОписана доцільність та актуальність використання модифікованого газового середовища для пакування ковбасних виробів.Документ Використання пастеризації та елементів "активного пакування" на якість напівкопчених ковбасних виробів(2022) Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Тарахтій, Денис ЮрійовичОписано вплив поглинача кисню на показники напівкопчених ковбас.Документ Використання модифікованого газового середовища (МГС) в упаковці м'ясних продуктів(2021) Марков, Владислав Тарасович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис ЮрійовичПроаналізовано склад газової суміші для пакування різних видів м’ясних продуктів.Документ Використання сирого яблучного оцту з комбучею при приготуванні маринадів(2021) Грищенко, Олексій Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис ЮрійовичОписано переваги та перспективи використання комбучі та яблучного оцту у складі маринадів.