Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Експериментальна установка для дослідження вакуум-випарного охолодження хлібобулочних виробів після випікання(2020) Козак, Олександр Сергійович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичПерспективним способом охолодження виробів вважається вакуум-випарне охолодження, оскільки до його переваг відносять швидкість процесу охолодження, компактність обладнання та позитивний вплив на якісні показники продукції. Проте як свідчать літературні дослідження даний спосіб охолодження мало досліджений. З метою дослідження основних параметрів вакуум-випарного охолодження хлібобулочних виробів розроблена експериментальна установка.Документ Дослідження вакуумного охолодження хліба(2019) Червоний, Валентин; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичПроведено дослідження процесу вакуумного охолодження хліба, для дослідження процесів охолодження хліба в умовах вакууму нами створена експериментальна установка, що включає: вакуум-камеру, вакуум насос, конденсатор, прилади регулювання та контролю.Документ Вплив вакуумного способу охолодження на якісні показники батону(2021) Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичВикористання вакуумного охолодження хліба - вирішення проблем часу охолодження, зменшення енергоспоживання та виробничих площ, необхідних для охолодження готової продукції, дає можливість автоматизувати процес охолодження, а в деяких аспектах, і поліпшення якості готової продукції.Документ Вакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батону(2022) Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичДосліджено процес вакуумного охолодження хліба на прикладі батону із пшеничного борошна вищого ґатунку масою 0,5 кг. Дослідження процес вакуумного охолодження проводились за допомогою експериментальної установки для вакуумного охолодження хліба, вплив вакуумного охолодження визначалося методом перетрації.Документ Зміна вологості бісквітних виробів при вакуум-випарному охолодженні(НУХТ, 2018) Яценко, Дмитро Олегович; Теличкун, Володимир Іванович; Десик, Микола ГригоровичОхолодження бісквітного напівфабрикату в умовах розрідження при тиску 3 кПа призводить до отримання бісквітних напівфабрикатів належної якості та з відповідними показниками вологості. Cooling of the biscuit semi-finished product under conditions of dilution at a pressure of 3 kPa leads to the receipt of biscuit semi-finished products of the proper quality and with the corresponding humidity indexes.