Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологічних властивостей прянощів для отримання полікомпозитних пряно-ароматичних харчових добавок(2020) Іванов, Євгеній Ігорович; Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі розглянуто дослідження мікроструктури та кінетики вилучення ефірної олії різними типами розчинників та параметри екстракції. Встановлено , що використання полікомпозитних харчових добавок на основі екстракту чорного перцю є перспективним для подовження терміну зберігання готової продукції і покращення органолептичних показників харчових продуктів.Документ Застосування квітів гібіскусу у виробництві натуральних барвників(2017) Шпачук, М. А.; Точона, Анастасія Сергіївна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта АльбертівнаВ роботі представлено можливість застосування квітів гібіскусу, як сировини для створення натурального червоного барвника. Визначено хімічний склад квітів гібіскусу та доведена її висока харчова цінність. The paper presents the possibility of applying hibiscus flowers as raw materials for the production of a natural red dye. The chemical composition of flowers of hibiscus has been determined and its high nutritional value has been proved The paper presents the possibility of applying hibiscus flowers as raw materials for the production of a natural red dye. The chemical composition of flowers of hibiscus has been determined and its high nutritional value has been proved.