Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Створення композиційної круп’яної суміші
    (2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Тертишна, Юлія П.
    В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Суміші круп’яних продуктів взаємно доповнюють і поліпшують смакові якості, склад вітамінів та інших поживних речовин
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження сучасного стану круп’яних заводів
    (2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Тертишна, Юлія П.
    В основу тез доповіді покладено дослідження динаміки виробництва крупів та їх показників якості. В основе тезисов доклада поставлено исследование динамики производства крупы и показателей качества. At the heart of abstract is using the dynamics of production and its quality rating.