Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та розвиток підприємств дитячого харчування в Україні
    (2017) Тригуб, Аліна Василівна; Труш, Юлія Леонідівна
    Для збереження позитивних тенденцій у виробництві харчових продуктів підприємствам харчової та переробної галузі необхідно диверсифікувати виробництво своєї продукції і ринки її збуту. Одним з напрямів диверсифікації виробництва продукції є виробництво продукції дитячого харчування. За офіційними даними Державної служби статистики в Україні, щорічно збільшується виробництво продукції дитячого харчування, так, обсяг виробництва даної продукції у 2014 році зріс, у порівнянні з попереднім роком, на 24%. In order to maintain positive trends in the production of food products, enterprises in the food and processing industry need to diversify the production of their products and markets for its sales. One of the directions of diversification of production is the production of baby food. According to the official data of the State Statistics Service in Ukraine, the production of baby food is increasing year by year, and the volume of production of this product in 2014 increased by 24% as compared to the previous year.