Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Основи економічної безпеки субєктів підприємництва
    (2017) Гадяк, Надія Романівна; Труш, Юлія Леонідівна
    Розглядаючи економічну безпеку як один із видів забезпечення безпеки бізнесу необхідно зазначити, що вона займає провідне місце серед всіх інших видів безпеки. Особливе значення економічної безпеки обумовлюється рядом факторів як зовнішнього, так і внутрішнього характеру. По-перше, необхідність і важливість економічної безпеки випливає з наявної різноманітності інтересів суб’єктів ринку, їх прагнення до збільшення прибутків, що загострює конкурентну боротьбу, а остання, в свою чергу, завжди знаходилась в площині економічної безпеки. Considering economic security as one of the types of business security, it should be noted that it occupies a leading position among all other types of security. The special importance of economic security is determined by a number of factors, both external and internal. First, the necessity and importance of economic security stems from the existing diversity of interests of market players, their desire to increase profits, exacerbating the competitive struggle, and the latter, in turn, has always been in the field of economic security.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці працівників на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2016) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович
    Одним із ключових факторів є якість праці працівників, що включає такі складові впливу на якість продукції: рівень кваліфікації кадрів, наявність досвіду роботи та високих кваліфікаційних навичок, дотримання трудової та технологічної дисципліни, а також загальне відношення до праці та культури виробництва. На підприємствах хлібопекарської галузі тенденція зміни впливу цього фактора має негативну тенденцію за останні роки, а число дефектів з цієї причини підвищується з 28,8% до 36,8%. Дослідження складу та кваліфікації робочого персоналу показали, що на підприємствах галузі домінують працівники, які мають середню спеціальну освіту та стаж більше 15-20 років, а більше число дефектів і браку в рамках даного фактора, пов’язано з недостатнім контролем технологічного процесу виробництва. Збільшення подібних дефектів свідчить про зменшення рівня контролю процесу виробництва, що в кінцевому результаті впливає на якість готової продукції. One key factor is the quality of employees that includes such components influence the quality of products, the level of skills, experience and availability of high qualification skills, respect for labor and technological discipline and overall attitude to work and cultural production. The enterprises of the baking industry trend in the impact factor of a negative trend in recent years, and the number of defects that reason increased from 28.8% to 36.8%. Research and training of the working staff showed that the business sector is dominated by workers with secondary special education and experience of more than 15-20 years, and greater number of defects and marriage under this factor, due to insufficient control of production process. The increase in these defects indicates a decrease in the level of control the production process, which ultimately affects the quality of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління безпечністю харчових продуктів
    (2016) Труш, Юлія Леонідівна
    Система управління якістю продукції підприємств є одним із основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. The quality management system of production enterprises is one of the main instruments ensuring effective quality management. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues related to their analysis.
  • Ескіз
    Документ
    Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції
    (2015) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович
    Дослідження діяльності підприємства хлібопекарської галузі в Україні показали, що основними напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення її складових. Виходячи з основних проблем в напрямку підвищення ефективності функціонування системи управління якістю хлібопекарської продукції, напрямки для її удосконалення проаналізовано нижче. Investigation of the enterprise bakery industry in Ukraine showed that the main directions of improving the system of quality control is to improve its components. Based on the major problems towards improving the functioning of the quality management system baking products, directions for its improvement are analyzed below.