Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Пріоритетні напрямки удосконалення системи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2016) Труш, Юлія Леонідівна
    Питання, що пов’язані з удосконаленням системи управління якістю продукції пов’язані безпосередньо з проблемою необхідності пропозицій заходів, які впливають на покращення функціонування системи якості. В свою чергу висока якість виробленої продукції, що залежить від ефективності функціонування системи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі, є важливим фактором підвищення рівня конкурентоспроможності продукції та підприємства. Issues relating to the improvement of quality management system directly linked with the problem of the need for clarification of measures that affect the improvement of the system of quality. In turn, high quality products, depending on the effectiveness of the quality management system output in the baking industry, is an important factor in improving the competitiveness of products and enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації як чинник антикризового управління підприємством
    (2016) Труш, Юлія Леонідівна; Марков, Артем Владиславович
    В сучасному інтенсивному світі підприємство може бути успішним і конкурентоспроможним тільки впроваджуючи технічні, економічні, організаційні, управлінські й інші новації, тобто, ведучи інноваційну стратегію. Тема є особливо актуальною для економіки України, адже це поняття з’явилось порівняно нещодавно, в зв'язку з чим інтерес до розкриття його змісту проявляють все більше науковців сучасності. In today's world of intense business can be successful and competitive only by implementing technical, economic, organizational, administrative and other innovations, ie, driving innovation strategy. The theme is particularly relevant for the economy of Ukraine, as a concept emerged relatively recently, and therefore the interest in the disclosure of its contents are showing more and more scientists of our time.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці працівників на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2016) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович
    Одним із ключових факторів є якість праці працівників, що включає такі складові впливу на якість продукції: рівень кваліфікації кадрів, наявність досвіду роботи та високих кваліфікаційних навичок, дотримання трудової та технологічної дисципліни, а також загальне відношення до праці та культури виробництва. На підприємствах хлібопекарської галузі тенденція зміни впливу цього фактора має негативну тенденцію за останні роки, а число дефектів з цієї причини підвищується з 28,8% до 36,8%. Дослідження складу та кваліфікації робочого персоналу показали, що на підприємствах галузі домінують працівники, які мають середню спеціальну освіту та стаж більше 15-20 років, а більше число дефектів і браку в рамках даного фактора, пов’язано з недостатнім контролем технологічного процесу виробництва. Збільшення подібних дефектів свідчить про зменшення рівня контролю процесу виробництва, що в кінцевому результаті впливає на якість готової продукції. One key factor is the quality of employees that includes such components influence the quality of products, the level of skills, experience and availability of high qualification skills, respect for labor and technological discipline and overall attitude to work and cultural production. The enterprises of the baking industry trend in the impact factor of a negative trend in recent years, and the number of defects that reason increased from 28.8% to 36.8%. Research and training of the working staff showed that the business sector is dominated by workers with secondary special education and experience of more than 15-20 years, and greater number of defects and marriage under this factor, due to insufficient control of production process. The increase in these defects indicates a decrease in the level of control the production process, which ultimately affects the quality of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління безпечністю харчових продуктів
    (2016) Труш, Юлія Леонідівна
    Система управління якістю продукції підприємств є одним із основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. The quality management system of production enterprises is one of the main instruments ensuring effective quality management. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues related to their analysis.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційні основи планування якості продукції на підприємстві
    (2015) Труш, Юлія Леонідівна
    Будь – який процес управління, в тому числі процес управління якістю продукції, базується на виконанні певних функцій. Першою за важливістю функцією в системі управління якістю продукції є планування на якій формуються основи забезпечення якості готової продукції. Any - which management process, including the process of quality management, based on the performance of certain functions. The first most important function in the system of quality management is planning which formed the basis for product quality.