Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження закономірностей формування відновного електроннодонорного стану у фізично, хімічно та біологічно зміненої води(2019) Українець, Анатолій Іванович; Маринін, Андрій Іванович; Большак, Юрій Васильович; Каленик, Ольга СергіївнаМатеріали присвячені дослідженню характеру впливу електродонорногостану на окисно відновний - потенціал води.Документ Дослідження руху органічних домішок спирту в процесі брагоректифікації(2018) Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій МихайловичДля очищення ректифікованого спирту (РС) від органічних домішок в процесі брагоректифікації використовують пастеризацію спирту, епюрацію, гідроселекцію, закритий обігрів колон, установку додаткових царг та ін. В брагоректифікаційних установках (БРУ) одночасно з виділенням летких речовин завдяки реакції етерифікації відбувається новоутворення органічних сполук, які погіршують його якість та зменшують вихід кінцевого продукту. To clean rectified alcohol (RA) from organic impurities in the process of bragorectification used pasteurization of alcohol, annealing, hydroselecting, closed heating columns, installation of additional kings, etc. In bragorectification plants simultaneously with the release of volatile substances due to the esterification reaction there is a neoplasm of organic compounds that impair its quality and reduce the yield of the final product.Документ Інноваційна технологія ректифікації в режимі роздільного руху фаз(2017) Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій МихайловичДокумент Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію(2016) Українець, Анатолій Іванович; Олішевський, Валентин Вікторович; Пушанко, Наталія Миколаївна; Маринін, Андрій Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Никитюк, Тарас ВолодимировичВикористання традиційних методів екстрагування цукрози з бурякової стружки не завжди забезпечує необхідний ступінь вилучення сахарози. Для інтенсифікації даного процесу доцільно застосовувати додаткові методи обробки бурякової стружки, в тому числі й використання хімічних реагентів, які б дозволили попереджувати утворення та перехід у екстракт розчинних нецукрів. Using traditional methods of extraction of sucrose from beet chips does not always provide the necessary degree of extraction of sucrose. To intensify the process appropriate to apply additional methods of treatment of beet chips, including the use of chemical reagents that allow formation and prevent transition to extract soluble non-sugars.Документ Розроблення ресурсозберігаючого процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію(2016) Українець, Анатолій Іванович; Олішевський, Валентин Вікторович; Пушанко, Наталія Миколаївна; Бабко, Євген Миколайович; Никитюк, Тарас ВолодимировичВстановлено позитивний вплив додавання реагенту нанокомпозиту Al в екстрагент на якісні показники дифузійного соку та бурякової стружки. Встановлено, що реологічні властивості бурякової стружки з додаванням в процесі екстрагування нанокомпозиту алюмінію більш високі, порівняно з типовою схемою. The positive effect of the addition of the reagent in Al nanocomposite extractant on quality indicators juice and beet chips. Established that the rheological properties of beet chips with the addition in the extraction of aluminum nanocomposite higher compared with a typical pattern.Документ Біоетанол – як альтернатива органічним енергоносіям(2007) Івасенко, Анатолій; Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро ЛеонідовичДокумент Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої(2007) Олексійчук, Олександр; Українець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис ІвановичДокумент Дослідження ефірної олії кмину на виявлення факту фальсифікації(2015) Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій ІвановичДокумент Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання(2015) Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій ІвановичДокумент Вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла(2009) Махоніна, Марина Юріївна; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаДосліджено вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла. The effect of flax seed additive on the structure and consistency of butter was investigated.