Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження руху органічних домішок спирту в процесі брагоректифікації
    (2018) Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович
    Для очищення ректифікованого спирту (РС) від органічних домішок в процесі брагоректифікації використовують пастеризацію спирту, епюрацію, гідроселекцію, закритий обігрів колон, установку додаткових царг та ін. В брагоректифікаційних установках (БРУ) одночасно з виділенням летких речовин завдяки реакції етерифікації відбувається новоутворення органічних сполук, які погіршують його якість та зменшують вихід кінцевого продукту. To clean rectified alcohol (RA) from organic impurities in the process of bragorectification used pasteurization of alcohol, annealing, hydroselecting, closed heating columns, installation of additional kings, etc. In bragorectification plants simultaneously with the release of volatile substances due to the esterification reaction there is a neoplasm of organic compounds that impair its quality and reduce the yield of the final product.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна технологія ректифікації в режимі роздільного руху фаз
    (2017) Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович
  • Ескіз
    Документ
    Біоетанол – як альтернатива органічним енергоносіям
    (2007) Івасенко, Анатолій; Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої
    (2007) Олексійчук, Олександр; Українець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис Іванович
  • Ескіз
    Документ
    Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний склад
    (2011) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій Іванович
    Досліджено амінокислотний склад нового сортотипу голозерного вівса як сировини для оздоровчих харчових продуктів. Of research amynokyslotnыy composition of the new cultivar holozernoho oats ozdorovytelnыh As raw materials for food products control.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та інтенсифікація біосинтезу ацетону та бутанолу селекціонованими штамами бактерій
    (2010) Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович; Куц, Анатолій Михайлович
    На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства із різних джерел заселеності виділено і селекціоновано три активні штами бактерій СІ. асеtobutylicum 8-25, 8-30, 8-44, здатних в процесі зброджування замісів із крохмалевмісної сировини продукувати ацетон, бутанол та етанол.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання пророщених злакових культур
    (2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій Іванович
    Представлено, що продукти харчування в процесі технологічної обробки при виробництві втрачають значну частину необхідних для організму людини компонентів. Це призводить до зниження природної біологічної цінності продуктів, що веде до порушення обмінних процесів в організмі людини. Вирішенням цієї проблеми є створення нових продуктів харчування з використанням пророщених злаків.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технологічного режиму солодорощення вівса
    (2009) Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович
    Розроблено технологічний режим солодорощення вівса із врахуванням вологості, температури і тривалості процесу солодорощення.
  • Ескіз
    Документ
    Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів
    (2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Чумакова, Олена Володимирівна
    За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.