Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог(2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Документ Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»(2022) Андреєва, Марина Дмитрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.Документ Особливості впровадження систем управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства(2020) Шуліка, Володимир Григорович; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства.Документ SWOT-аналіз як інструмент управління якості у виробництві маргаринової продукції(2023) Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Федорова, Аліна ПавлівнаУ тезах розглянуто впровадження SWOT-аналізу як інструменту управління організацією для розроблення стратегії, спрямованої на збільшення конкурентоспроможності та досягнення успіху на ринкуДокумент Управління якістю продукції як обов’язкова умова успішного функціонування підприємства(2018) Усатюк, Світлана Іванівна; Бабенко, Анастасія ВолодимирівнаДля успішного розвитку підприємства та його прагнення до лідируючих позицій у конкретній галузі, необхідною умовою є проведення постійного аналізу нововведень у сфері якості та вивчення можливостей щодо їх впровадження та подальшої адаптації в управлінні та організації виробничих процесів. For successful development of the enterprise and its leadership in a particular industry, a prerequisite is the ongoing analysis of innovations in the field of quality and the study of the possibilities for their implementation and further adaptation in the management and organization of production processes.