Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання насіння чіа, як функціональну добавку, у виробництві зефіру(2020) Усатюк, Світлана Іванівна; Бондарчук, Марина БорисівнаДосліджено питання використання функціональної добавки чіа у технології зефіру.Документ Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Радзіховська, Алла; Усатюк, Світлана ІванівнаВивчено хімічний склад олійних шротів та розглянуто перспективи їх використання у технологіях нових харчових продуктів. The chemical composition of oil cakes has been studied. The prospects of their use in technologies of new food products have been viewed.