Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Зародження кулінарного мистецтва Франції(2024) Хугаєва, Анастасія Сергіївна; Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Розвиток кулінарних традицій Франції відбувався під впливом різних історичних подій. Важливою частиною цієї історії є поява ресторанів та розвиток вишуканих страв, що стали символом французької кухні. Усі ці аспекти стали фундаментом для сучасної французької кухні, яка є визначною у світовій кулінарії. Її вплив можна побачити у багатьох ресторанах по всьому світу . Французька кухня продовжує вражати своїми смаками, ароматами та традиціями, що робить її однією з найпопулярніших у світіДокумент Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва(2021) Діденко, Дарина Анатоліївна; Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі наведено дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва. Проаналізовано інноваційні кулінарні техніки та технологї, які використовують заклади ресторанного господарства. Наведено доцільність їх використання для збільшення прибутку закладів. The work presents a study of culinary trends in restaurants in the city of Kyiv. Innovative culinary techniques and technologies used by restaurants are analyzed. The expediency of their use to increase the profit of institutions is indicated.