Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технохімічних показників дозрілої бражки отриманої з використанням ферментних препаратів фірми Dohler(2003) Коваленко, Людмила; Шиян, Петро Леонідович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаДокумент Використання етилацетату як денатурувальної добавки до етилового технічного спирту(2003) Строкач, Дмитро Вікторович; Шиян, Петро Леонідович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Мудрак, Тетяна ОмелянівнаДокумент Перероблення сорго сорту "Гібрид GARCT-95-31" у спирт(2002) Кириленко, Роман Григорович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій МиколайовичІз збільшенням виробництва та використання технічного етилового спирту в якості первинної сировини, для виробництва паливного етанолу, постала необхідність пошуку дешевої висококрохмалистої зернової сировини. В якості якої є американський сорт "гібрид GАRСТ-95-31", який невибагливий до посух і культивується на півдні України. Крохмалистість якого складає 64 — 68%. With the increased production and use of technical ethanol as a raw material for the production of ethanol fuel, the need arose to find cheap vysokokrohmalystoyigrain materials. As an American variety which is "hybrid GARST-95-31," which is unpretentious to drought and cultivated in southern Ukraine. Krohmalystist which is 64 - 68%.Документ Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу(2003) Кириленко, Роман Григорович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Кошова, Валентина МиколаївнаЛеткі домішки спирту, головним чином, утворюються при бродінні і біосинтез цих продуктів, вирогідно, пов'язаний із регуляторними функціями дріжджової клітини. Отже, і їх утворення залежать від хімічного складу середовища. Досліджували склад і кількість летких домішок в дозрілих бражках залежно від виду сировини та дисперсності помелу. Volatile impurities alcohol, mainly formed during fermentation and biosynthesis ofproducts suspicion associated with regulatory functions yeast cells.Consequently, their formation is dependent on the chemical composition of the environment.Studied the composition and amount of volatile impurities in mature brazhku depending on the type of raw faultdispersion and grinding.Документ Дослідження впливу антисептику Гембар на глюкоамілазну активність сусла(2003) Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Мудрак, Тетяна ОмелянівнаДосліджували глюкоамілазну активність сусла в залежності від терміну розрідження замісів та концентрації антисептику Гембар. Studied hlyukoamilaza activity wort depending on the duration and concentration dilution batches antiseptics Hembar.Документ Вплив деяких антисептиків на накопичення летких домішок у спиртових бражках(2004) Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій МиколайовичДосліджували вплив антисептиків на накопичення побічних продуктів бродіння — вищих спиртів, кислот, ефірів, альдегідів. Studied the effect of antiseptics on the accumulation of byproducts of fermentation - higher alcohols, acids, esters, aldehydes.Документ Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва(2005) Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій МиколайовичВ процесі досліджень використовували антисептик “Полідез” при концентрації 20 мг/м3 бражки чи сусла. In the course of studies used antiseptic "Polidez" at concentration of 20 mg/m3 brazhku or wort.