Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення сої(2007) Олексійчук, Олександр; Олексієнко, Софія; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій РомановичДокумент Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої(2007) Олексійчук, Олександр; Українець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис ІвановичДокумент Дослідження процесу дихання зерна сої під час солодування(2004) Арсенюк, Ірина Сергіївна; Тарасенко, Андрій Вікторович; Коцюба, Валентина Федорівна; Олексейчук, Олексій Вікторович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис ІвановичПри солодуванні зерна відповідно до інтенсивності дихання подається необхідна кількість холодного повітря, що дає змогу підтримувати кисневий і температурний баланс. Соя — нетрадиційна сировина для виробництва солоду. За хімічним складом вона істотно відрізняється від злакових і бобових культур за співвідношенням білків, жирів і вуглеводів. In soloduvanni grain according to the intensity of breathing submitted the required number of cold air, allowing oxygen and maintain temperature balance. Soya - alternative raw materials for the production of malt. The chemical composition is significantly different from cereal and legume crops in the ratio of proteins, fats and carbohydrates.Документ Вплив гідроселеніту натрію на процес пророщування зерна(2002) Антонюк, Микола Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Стабнікова, Олена ВікторівнаВміст селену в організмі людини залежить від рівня його споживання. The content of selenium in the body depends on the level of consumption.