Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 41
  • Ескіз
    Документ
    Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктів
    (2020) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій Іванович
    Результати дослідження дають можливість рекомендувати ТіО2 як дієвий засіб для боротьби з картопляною хворобою. Біодеградабельне пакування з вмістом ТіО2 1 % у формувальному розчині за умови нанесення його на нарізані скибочки хліба буде безпосередньо контактувати з місцем розвитку захворювання пшеничних хлібобулочних виробів, що найбільш актуальним є влітку. The results of the study make it possible to recommend TiO2 as an effective means of combating potato disease. Biodegradable packaging with a TiO2 content of 1% in the molding solution, provided it is applied to sliced ​​bread slices, will be in direct contact with the site of disease development of wheat bakery products, which is most relevant in summer.
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю кондитерського підприємства
    (2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    При сучасній конкуренції підприємство повинно вміти аналізувати свої переваги та недоліки, щоб вміло розвивати і реалізувати продукцію свого підприємства, як в Україні так і на міжнародному ринку. Проведений SWOT-аналіз дає змогу встановити сильні та слабкі сторони кондитерського підприємства ТОВ «Київський БКК». Для посилення сильних сторін діяльності підприємства, потрібно забезпечувати постійну високу якість продукції та належний маркетинг.
  • Ескіз
    Документ
    Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів
    (2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Експрес-методи ґрунтуються на якісних хімічних реакціях, які дозволяють підтвердити достовірність харчового продукту або виявити його фальсифікацію. Застосування експрес-методів дозволяє швидко виявити фальсифікацію харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»
    (2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Виробництво фальсифікованих борошняних кондитерських виробів задовольняє лише потреби їх кількості, а не якості і безпечності.Заварні тістечка є популярною продукцією, тому можуть піддаватися таким видам фальсифікації: якісна, кількісна, інформаційна, асортиментна, вартісна. Встановлено основні методи виявлення якісної фальсифікації.
  • Ескіз
    Документ
    Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК»
    (2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Проаналізовано вимоги британського стандарту PAS 220. Встановлено, що програма-передумова щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень та інших поверхонь належним чином дотримується на підприємстві ТОВ «Київський БКК».
  • Ескіз
    Документ
    Нові правила інформування споживачів щодо харчових продуктів
    (2020) Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    В результаті прийняття закону № 2639 «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» було переглянуто підходи до відповідальності за дотримання вимог безпечності і якості харчових продуктів операторами ринку.
  • Ескіз
    Документ
    Управління безпекою макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі
    (2020) Чорна, Анастасія Іванівна; Дричик, Марія Юріївна
    Впровадження створеного плану на підприємстві з виробництва макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі гарантує якість і безпечність продукції, дотримання гігієнічних і санітарних умов ведення технологічних процесів. Implementation of the created plan at the production enterprise pasta with the addition of onion peel guarantees the quality and safety of products, observance of hygienic and sanitary conditions of conducting technological processes.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення харчової цінності з додаванням порошку лушпиння цибулі
    (2020) Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Проведено дослідження з метою визначення якості макаронних виробів підвищеної харчової цінності з додаванням лушпиння цибулі. Оптимальний вміст порошку – 5 % до маси борошна, оскільки виробництво не приведе до перевитрат, а при порівнянні з контрольним зразком якість покращується. A study was conducted to determine the quality of pasta of high nutritional value with the addition of onion peel. The optimal powder content is 5% by weight of flour, as production will not lead to overspending, and when compared with the control sample, the quality improves.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»
    (2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Для покращення зберігання заварних тістечок «Іриска» перспективним напрямом є заміна цукрової помадки на глазурування їстівним покриття, що дасть змогу використовувати картон нижчої щільності і змінити кришку, що надівається на відкидну, щоб не використовувати полімерну стрічку для закріплення.
  • Ескіз
    Документ
    Роль експертних досліджень в регулюванні податкових надходжень та забезпеченні якості тютюнових виробів
    (2019) Кулакевич, Аліна Олегівна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Наразі визначальними факторами митного контроль є, з одного боку, забезпечення безпеки постачання товарів в рамках міжнародної торгівлі, протидія контрабанді, забезпечення безпеки державних кордонів; з іншого – спрощення процедури митного контролю з максимальною його ефективністю. Важливою складовою сучасної парадигми митної політики виступає митна експертиза, яка відіграє провідну роль в рамках процедур митного контролю та митного оформлення товарів.