Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність лущення ячменю при різній тривалості процесу та різному навантаженні на обладнання
    (2017) Чорний, Валентин Миколайович; Христенко, Вікторія Вікторівна; Харченко, Євген Іванович
    Наведено методику исследований та показники якості ячменю. Показано вплив тривалості лущення та коефіцієнту завантаження лущильника на індекс лущення ячменю. The research methodology and quality indicators of barley are presented. The influence of the peeling duration and the coefficient of the peeling load on the peeling index is shown.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив навантаження, крупності та вологості зерна ячменю на ефективність його лущення
    (2017) Чорний, Валентин Миколайович; Харченко, Євген Іванович
    Наведено результати досліджень впливу навантаження, крупності зерна та тривалості процесу на ефективність лущення за різної вологості ячменю у лабораторному голендрі. Показано нелінійну залежність ефективності лущення за вказаних факторів. The results of the study of the influence of load, grain size and duration of the process on the peeling efficiency at different moisture content of barley in a laboratory peeler are presented. Shown is a nonlinear dependence of the peeling efficiency under the indicated factors.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив вологості зерна пшениці на індекс лущення
    (2019) Харченко, Євген Іванович; Чорний, Валентин Миколайович
    Наведено результати дослідження впливу вологості зерна пшениці різної крупності на індекс лущення. Вказано показники якості пшениці різних фракцій, описано методику дослідження. Показано, що зі збільшенням вологості пшениці, індекс лущення лінійно зменшується. The results of the study of the influence of moisture content of wheat of different sizes on the peeling index are presented. Indicated indicators of the quality of wheat of different fractions, described the research methodology. It is shown that with an increase in wheat moisture, the peeling index decreases linearly.