Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення молекулярної маси й фракційної сполуки білкових препаратів рослинного походження
    (2008) Соколов, Олег; Чурсіна, Ольга Олексіївна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Важливим показником фізико – хімічних властивостей білкових препаратів, що визначає їх таніноосаджувальну здатність і флокулюючі властивості, є молекулярна маса і фракційний склад. В результаті проведених нами досліджень препаратів рослинних білків були отримані електрофореграми і діаграми колірної інтенсифікації треків білкових фракцій, визначена молекулярна маса білків. Таким чином, препарати рослинних протеїнів, що рекомендують для різних вин, мають істотні розбіжності по молекулярній масі білкових фракцій, що впливає на їх функціональні властивості. Так, для обробки червоних екстрактних виноматеріалів застосовують препарати білків більш низької молекулярної маси. An important indicator of physical - chemical properties of protein drugs, which determines their ability and taninoosadzhuvalnu flokulyuyuchi properties are fractional molecular weight and composition. As a result of our studies of drugs of plant proteins obtained elektroforehramy color charts and tracks intensification protein fractions defined molecular weight proteins. Thus, vegetable protein drugs that recommend different wines, with significant differences in molecular weight protein fractions that affect their functional properties. So, for the treatment of extractive red wine used drugs fibers of lower molecular weight.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективне використання препаратів рослинного білку у виноробстві
    (2008) Весютова, Антоніна; Чурсіна, Ольга Олексіївна; Загоруйко, Володимир; Бабич, Ірина Михайлівна
    У зв’язку із зростанням вимог до високоякісних вин і розширення їх експорту, основним завданням виноробства є підвищення строків стабільності готового продукту. Для обробки виноматеріалів у теперішній час широко використовуються допоміжні білкові матеріали тваринного походження ( яєчний альбумін, свинячий і бичачий желатин, молочний казеїн). Тим часом в усьому світі сильно зріс попит на натуральні вина, при обробці яких використовуються натуральні природні матеріали, що мають сполуку тієї ж пироди, що і оброблювана сировина. With the increasing requirements for high-quality wines and expand their exports, the main task is to improve winemaking terms of stability of the finished product. To finish the wine at present widely used auxiliary materials protein of animal origin (Egg albumin, swine and bovine gelatin, milk casein). Meanwhile, worldwide strong demand for natural wines, the processing of which uses natural materials, with a compound pyrody same as the processed raw materials
  • Ескіз
    Документ
    Використання препаратів рідких желатинів у вітчизняному виноробстві
    (2007) Бабич, Ірина Михайлівна; Чурсіна, Ольга Олексіївна; Гержикова, Вікторія Григорівна