Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичний контроль у лікеро-горілчаному виробництві
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Ядикін, Олексій Сергійович; Небеська, Вaлерія Aнaтοліївнa
    У комплексному аналітичному контролі лікеро-горілчаного виробництва можна виділити: визначення фізико-хімічного та мікрокомпонентного складу зразків, оцінювання відповідності нормативним значенням вказаних у національних стандартах, а також ідентифікація фальсифікованих і контрафактних зразків. Об'ємну частку етилового спирту визначають ареометричним методом та за допомогою автоматичних аналізаторів густини. Газохроматографічне аналізування якості спирту етилового, горілок, горілок особливих, дистилятів і етанолвмісних рідин спиртового та лікеро-водочного виробництва здійснюють з одночасним визначанням вмісту етанолу та мікрокомпонентів. Для визначення масової концентрації катіонно-аніонного складу лікеро-горілчаної продукції застосовують метод капілярного електрофорезу та метод висококоефективної рідинної іонної хроматографії