Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження фізико-механічних властивостей пивних дріжджів(2007) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичДосліджено фізико-механічні властивості пивних дріжджів для визначення оптимальних параметрів сушіння. Investigated the physical and mechanical properties of brewer's yeast to determine the optimal parameters of drying.Документ Результати термічного аналізу дріжджів пивних(2006) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичПроведені термічні та кінетичні дослідження процесу сушіння пивних дріжджів. Conducted the thermal and kinetic research of drying of brewer's yeast.Документ Залишкові пивні дріжджі - перспектива використання(2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичНаведена перспектива використання сухих пивних дріжджів. Приведенная перспектива использования сухих пивных дрожжей. Present the prospect of using dried brewer's yeast.Документ Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів(2004) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичДосліджено напрямки процесу зневоднення пивних дріжджів. Directions of investigated dehydration process brewer's yeast.Документ Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу(2011) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичВизначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.Документ Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу(2011) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичВизначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.