root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Babanova, Olena
1
search.filters.author.Prasol, Svitlana
1
search.filters.author.Shevchenko, Andrii
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6906-158X
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-0506-472X
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-7616-770X
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.current frequency
1
search.filters.subject.electric contact heating
1
search.filters.subject.minced meat products
1
search.filters.subject.temperature
1
search.filters.subject.вироби з фаршу
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Babanova, Olena
×
Ключове слово: search.filters.subject.current frequency
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Determination of the rational current frequency for electric contact heating of minced meat products
(
2024
)
Babanova, Olena
;
Shevchenko, Andrii
;
Prasol, Svitlana
Показати більше
З відомих способів нагріву ефективним є електроконтактний нагрів (ЕКО). Низькочастотний (LF) ECH є кращим над високочастотним (HF), оскільки генератори, необхідні для виробництва HF, вимагають значного споживання електроенергії.
Показати більше