Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of roll extruder for formation of armenian lavash test preparations
    (2022-05) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    The modernization of the BE-07 roller extruder has improved the design and technological characteristics of the equipment, which allows to service the bearings without disassembly of the equipment, facilitates and speeds up the lubrication process.
  • Ескіз
    Документ
    Study of the structural and mechanical properties of the Armenian pita bread dough in the AL-130 line in order to improve its quality
    (2023) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Результати, отримані при дослідженні поздовжнього розрізу заготовки, до якої додано гумку, свідчать про більш рівномірний нагрів. Результати випікання всього зразка за рецептом, до якого додавали пшеничні висівки, свідчать про відсутність суттєвих відмінностей у температурі під час процесу між контрольним зразком і тим, до якого додані пшеничні висівки, але кінцева температура відрізняється на 2,6 °. C.