Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Using wild plant material in pastries(2013) Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Okopna, YanaСтаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.Документ Vegetable oils as a source of functional ingredients(2016) Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, ViktorVegetable oils are unique pit health, they stimulate metabolic processes, used to treat cardiovascular diseases, diseases of the central and peripheral nervous system, obesity, anemia, allergic reactions, which is why their conduct in the product as a functional ingredient useful in physiologically significant amounts that will enhance the biological value of the product and will not lead to a deterioration in the organoleptic and physico-chemical characteristics of it.Документ Effectiveness of fortification of food fibres(2015) Kobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Smirnova, ElizabethДокумент Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes(2013) Shydlovska, Olena; Havrysh, Andrey; Ivahno, Olga; Dotsenko, Viktor; Dovgun, IrinaДокумент Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes(2013) Zuiko (Kulinich), Vira; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Smirnova, ElizabethДокумент Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food(2013) Rohliev, Iosif; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Lukianets, HalynaIn recent years the technology of bakery products that uses freezing is developing rapidly in most developed countries, including Western European and Northern American ones. New technology of using frozen bakery production allows responding to market needs in supplying fresh products in a wide range to the population, and managing the quality and safety of frozen dough products on the stage of their preparation.Документ Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose(2013) Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Kokhan, Olena M.The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.