Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    The use of sea buckthorn meal in the food industry
    (2020) Gerasimenko, Daria; Harkusha, Olena O.
    Worldwide, 1/3 of all food produced for human consumption is lost or wasted. Proper recycling of food waste can reduce losses and contribute to efficient waste-free production. Sea buckthorn meal, which is consider to be food waste, is a raw material, that can be exploited as a source of high‐value components. In this study the analysis of the use of sea buckthorn meal in the food industry of Ukraine was carried out. The emphasis was made on the use of sea buckthorn meal in the bakery manufacturing. У всьому світі 1/3 всієї їжі, що виробляється для споживання людиною, пропадає або витрачається марно. Правильна переробка харчових відходів може зменшити втрати та сприяти ефективному безвідходному виробництву. Обліпиховий шрот, який вважають харчовими відходами, – це сировина, яку можна використовувати як джерело цінних компонентів. У цьому дослідженні було проведено аналіз використання обліпихового шроту в харчовій промисловості України. Акцент було зроблено на використанні обліпихового шроту у хлібобулочному виробництві.