Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Co-extrusion products with fruit stuffing
    (2013) Zapototska (Herasymenko), Olena; Lysyi, Alexandr; Pichkur, Vitaliy; Grabovska, Olena; Kovbasa, Vladimir
  • Ескіз
    Документ
    The investigation of technological conditions of pectin withdrwal from potato and study of its structure pectin
    (2013) Pastukh, Hanna; Grabovska, Olena
    The optimum conditions for extraction of pectin from potato pulp. Studied the physicochemical properties of potato pectin. Using infrared spectroscopy structure of potato pectin extracted using enzyme preparations and without pretreatment enzymes
  • Ескіз
    Документ
    Natural polysaccharides as stabilizing systems
    (2013) Pichkur, Vitaliy; Lysyi, Alexandr; Kovbasa, Vladimir; Grabovska, Olena; Smirnova, Elizabeth
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of the interaction of natural disperse minerals Ukraine coloring substances from sugar production
    (2012) Stetsenko, Natalia; Podobiy, Olena; Grabovska, Olena; Miroshnikov, Oleg
    To improve the quality of sugar should be possible to remove all other substance from the semi-sugar production. Removal of dyeing substances will provide the necessary minimum color of white sugar and its compliance with quality requirements of world standards. Effectiveness removal of dyeing substances from model solutions palygorskite and glauconite depend on pH and subsequently decreasing till at increasing its alkalinity. Investigations to determine the influence of natural disperse minerals in the qualitative indicators of technological solutions of sugar production. The possibility of palygorskite and glauconite for adsorption purification of intermediates.Для підвищення якості цукру повинно бути можливим, щоб видалити всі інші речовини, від напів-цукрового виробництва. Видалення фарбування речовин забезпечить необхідний колір мінімум білого цукру і його відповідність якості вимогам світових стандартів. Ефективність видалення забарвлення речовин з модельних розчинів палигорскіту і глауконіту залежить від рН, а потім зниження до підвищення її лужності. Дослідження з визначення впливу природних дисперсних мінералів в якісних показників технологічних рішень виробництва цукру. Можливість палигорскіту і глауконіту для адсорбційної очищення проміжних продуктів.