Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Using wild plant material in pastries
    (2013) Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Okopna, Yana
    Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods
    (2016) Vasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra
    The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.
  • Ескіз
    Документ
    Innovative technology of semi-finished products for soups-puree
    (2016) Pushka, Olga; Patychuk, Vadim; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy
    У статті обгрунтовано інноваційний спосіб приготування кулінарних напівфабрикатів для пюреподібних перших страв. Вказано необхідні компоненти виробу. The article substantiates an innovative way of preparing culinary semi-finished products for puree-shaped first courses. The necessary components of the product are indicated.
  • Ескіз
    Документ
    Structural and mechanical properties of fondan's model systems
    (2017) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Ternavska, Irina; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
    Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. Опытным путем установлено улучшающее действие эфира лимонной кислоты на структурно-механические свойства модельных систем фонданов. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
  • Ескіз
    Документ
    Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes
    (2016) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy
    Theoretical and practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose. Проведено теоретичні та практичні дослідження впливу поверхнево активної речовини на якість фонданів спеціального призначення.
  • Ескіз
    Документ
    Role of replacement of wheat flour with rice flour in special purpose fondant
    (2015) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Smirnova, Elizabeth
  • Ескіз
    Документ
    Alternative Methods of Cooking Fondant
    (2015) Havrysh, Andrey; Smirnova, Elizabeth; Bloshchinska (Dudkina), Olena
  • Ескіз
    Документ
    Characterization of recipe composition of fondants
    (2015) Havrysh, Andrey; Smirnova, Elizabeth; Bloshchinska (Dudkina), Olena
  • Ескіз
    Документ
    Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes
    (2013) Shydlovska, Olena; Havrysh, Andrey; Ivahno, Olga; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina
  • Ескіз
    Документ
    Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes
    (2013) Zuiko (Kulinich), Vira; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Smirnova, Elizabeth