Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ The nanostructure’s management is the basis for a functional fatty foods’ production(2011) Ivanov, Sergey; Rashevska, TamaraWe were the first who developed the functional types of butter with herbal supplements – such as polysaccharides and cryopowders.Ми були першими, хто розробили функціональні типи масла з рослинними добавками - такими як полісахариди і кріопоршки.Документ Using molecular dynamics for study butter(2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Shapoval, VictoriaWith the help of program ChemBioUltra3D, the process of interaction between inulin polysaccharide and phosphatidylcholine (a type of phospholipid in lecithin) has been simulatedДокумент Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system(2013) Rashevska, Tamara; Ivanov, SergeyAccording to the results of differential scanning calorimetry, X-ray diffraction, scanning electron microscopy and Raman spectroscopy the studies of butter crystaline fat phase showed that butter is complex nanocrystal heterogeneous system. Результати диференціальної скануючої калориметрії, рентгенівської дифракції, скануючої електронної мікроскопії та Раман-спектроскопії показали, що вершкове масло є складною гетерогенною нанокристаллічною системою.Документ Water phase of butter fortified carrot powder(2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Vasheka, OksanaIt was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.