Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    The nanostructure’s management is the basis for a functional fatty foods’ production
    (2011) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara
    We were the first who developed the functional types of butter with herbal supplements – such as polysaccharides and cryopowders.Ми були першими, хто розробили функціональні типи масла з рослинними добавками - такими як полісахариди і кріопоршки.
  • Ескіз
    Документ
    Using molecular dynamics for study butter
    (2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Shapoval, Victoria
    With the help of program ChemBioUltra3D, the process of interaction between inulin polysaccharide and phosphatidylcholine (a type of phospholipid in lecithin) has been simulated
  • Ескіз
    Документ
    Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system
    (2013) Rashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
    According to the results of differential scanning calorimetry, X-ray diffraction, scanning electron microscopy and Raman spectroscopy the studies of butter crystaline fat phase showed that butter is complex nanocrystal heterogeneous system. Результати диференціальної скануючої калориметрії, рентгенівської дифракції, скануючої електронної мікроскопії та Раман-спектроскопії показали, що вершкове масло є складною гетерогенною нанокристаллічною системою.
  • Ескіз
    Документ
    Water phase of butter fortified carrot powder
    (2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Vasheka, Oksana
    It was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.