Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of press of the beet pulp
    (2022) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen
    Сучасний стан техніки та технології виробництва вітчизняного цукру не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряків, високоефективного очищення від вапняно-вуглекислого газу та комплексної переробки вторинних продуктів, що призводить до зниження ресурсо- та енергоефективності. Вирішенням цих проблем є вдосконалення існуючих та створення інноваційних технологій переробки цукрових буряків.
  • Ескіз
    Документ
    Intensification of the process of obtaining cheese grain by modernizing the cheese maker of the `cvh` series
    (2023) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen
    Запропонована конструкція системи відбору сироватки сироварки дозволяє здійснювати її інтенсивний відбір самопливом, без використання насоса. Визначено залежність між консистенцією сирної маси в процесі бродіння та величиною граничного напруження зсуву.