Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Modernization of press of the beet pulp(2022) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenСучасний стан техніки та технології виробництва вітчизняного цукру не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряків, високоефективного очищення від вапняно-вуглекислого газу та комплексної переробки вторинних продуктів, що призводить до зниження ресурсо- та енергоефективності. Вирішенням цих проблем є вдосконалення існуючих та створення інноваційних технологій переробки цукрових буряків.Документ Improving the efficiency of the process of heat treatment of milk by justification of technological parameters of the heater.(2022) Krasutskyi, Volodymyr; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenМодернізація установки пастеризації А1-ОКЛ-5 дозволяє стабілізувати задану температуру пастеризації молока шляхом вдосконалення системи керування запірно-регулюючими органами.Документ Modernization of roll extruder for formation of armenian lavash test preparations(2022-05) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynThe modernization of the BE-07 roller extruder has improved the design and technological characteristics of the equipment, which allows to service the bearings without disassembly of the equipment, facilitates and speeds up the lubrication process.Документ Technological innovations in the production of CocaCola: the secrets of its success(2023) Nedilko, Vladislav; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynКомпанія Coca-Cola докладає багато зусиль для збереження складу свого продукту в секреті. Вони використовують різні технології та процедури для захисту конфіденційної інформації, такі як фізичні засоби захисту, електронні системи безпеки та контракти з обмеженими правами доступу до конфіденційної інформації. Отже, хоча деякі інгредієнти Coca-Cola відомі, точний склад і пропорції інгредієнтів залишаються суворо охоронюваною таємницею компанії Coca-Cola.Документ Study of the structural and mechanical properties of the Armenian pita bread dough in the AL-130 line in order to improve its quality(2023) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynРезультати, отримані при дослідженні поздовжнього розрізу заготовки, до якої додано гумку, свідчать про більш рівномірний нагрів. Результати випікання всього зразка за рецептом, до якого додавали пшеничні висівки, свідчать про відсутність суттєвих відмінностей у температурі під час процесу між контрольним зразком і тим, до якого додані пшеничні висівки, але кінцева температура відрізняється на 2,6 °. C.Документ Improvement of the nanofiltration process for the extraction of dry milkweed(2023-04) Bartoshak, Andriy; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynУ даній роботі в модельному середовищі проводилась подальша робота з удосконалення установки нанофільтрації з трактом, обладнаним анодами та катодами поблизу зони прийому пермеату для розвитку розривної сили для видалення солей із продукту.Документ Modernization of the khs kisters innopack sp packaging machine with the improvement of the film feeding unit(2023) Syzoniuk, Vladislav; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenТвердотільні та числові моделі пристрою подачі плівки розроблені за допомогою САПР Solidworks. Розраховано та виготовлено додатковий пристрій для встановлення рулону плівки на верстат. Замінено пластинчасті шайби на пружинах відповідної жорсткості, які знаходяться в затискних гвинтах.Документ Modernization of mechanization and automation in the bakery industry(2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynМеханізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.Документ Intensification of the process of obtaining cheese grain by modernizing the cheese maker of the `cvh` series(2023) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenЗапропонована конструкція системи відбору сироватки сироварки дозволяє здійснювати її інтенсивний відбір самопливом, без використання насоса. Визначено залежність між консистенцією сирної маси в процесі бродіння та величиною граничного напруження зсуву.Документ Purposefully altered properties of meat products by nanocomposites(2013) Ivanov, Sergey; Pasichnyi, Vasyl; Olishevskyi, Valentyn; Marynin, Andriy; Zakharevych, ValeriyTest conducted research of industrial products withmicronized iron, spritely ethanol, activated silver and their combination had prolonged bacteriostatic effects. Results confirming the triple possibility increase time storage of first grade boiled sausages were obtained during storage compare to the control without the use of nanocomposites. The results indicate the promising use in the manufacture and packaging of meat products nanocomposites with bactericidal effect. Проведені тестові дослідження продукції промислового виробництва з використанням мікронізованого заліза, випарювача етанолу, активованого срібла та їх комбінування надали пролонговані бактеріостатичні ефекти. У процесі зберігання, порівняно з контролем без використання нанокомпозитів, були отримані результати, що підтверджують можливість триразового збільшення часу зберігання варених ковбасних виробів першого сорту. Отримані результати вказують на перспективність використання при виробництві та упаковці м'ясної продукції нанокомпозитів з бактерицидним ефектом.