Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of press of the beet pulp
    (2022) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen
    Сучасний стан техніки та технології виробництва вітчизняного цукру не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряків, високоефективного очищення від вапняно-вуглекислого газу та комплексної переробки вторинних продуктів, що призводить до зниження ресурсо- та енергоефективності. Вирішенням цих проблем є вдосконалення існуючих та створення інноваційних технологій переробки цукрових буряків.
  • Ескіз
    Документ
    Improving the efficiency of the process of heat treatment of milk by justification of technological parameters of the heater.
    (2022) Krasutskyi, Volodymyr; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen
    Модернізація установки пастеризації А1-ОКЛ-5 дозволяє стабілізувати задану температуру пастеризації молока шляхом вдосконалення системи керування запірно-регулюючими органами.
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of roll extruder for formation of armenian lavash test preparations
    (2022-05) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    The modernization of the BE-07 roller extruder has improved the design and technological characteristics of the equipment, which allows to service the bearings without disassembly of the equipment, facilitates and speeds up the lubrication process.
  • Ескіз
    Документ
    Technological innovations in the production of CocaCola: the secrets of its success
    (2023) Nedilko, Vladislav; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Компанія Coca-Cola докладає багато зусиль для збереження складу свого продукту в секреті. Вони використовують різні технології та процедури для захисту конфіденційної інформації, такі як фізичні засоби захисту, електронні системи безпеки та контракти з обмеженими правами доступу до конфіденційної інформації. Отже, хоча деякі інгредієнти Coca-Cola відомі, точний склад і пропорції інгредієнтів залишаються суворо охоронюваною таємницею компанії Coca-Cola.
  • Ескіз
    Документ
    Study of the structural and mechanical properties of the Armenian pita bread dough in the AL-130 line in order to improve its quality
    (2023) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Результати, отримані при дослідженні поздовжнього розрізу заготовки, до якої додано гумку, свідчать про більш рівномірний нагрів. Результати випікання всього зразка за рецептом, до якого додавали пшеничні висівки, свідчать про відсутність суттєвих відмінностей у температурі під час процесу між контрольним зразком і тим, до якого додані пшеничні висівки, але кінцева температура відрізняється на 2,6 °. C.
  • Ескіз
    Документ
    Improvement of the nanofiltration process for the extraction of dry milkweed
    (2023-04) Bartoshak, Andriy; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    У даній роботі в модельному середовищі проводилась подальша робота з удосконалення установки нанофільтрації з трактом, обладнаним анодами та катодами поблизу зони прийому пермеату для розвитку розривної сили для видалення солей із продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of the khs kisters innopack sp packaging machine with the improvement of the film feeding unit
    (2023) Syzoniuk, Vladislav; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen
    Твердотільні та числові моделі пристрою подачі плівки розроблені за допомогою САПР Solidworks. Розраховано та виготовлено додатковий пристрій для встановлення рулону плівки на верстат. Замінено пластинчасті шайби на пружинах відповідної жорсткості, які знаходяться в затискних гвинтах.
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of mechanization and automation in the bakery industry
    (2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Механізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.
  • Ескіз
    Документ
    Intensification of the process of obtaining cheese grain by modernizing the cheese maker of the `cvh` series
    (2023) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen
    Запропонована конструкція системи відбору сироватки сироварки дозволяє здійснювати її інтенсивний відбір самопливом, без використання насоса. Визначено залежність між консистенцією сирної маси в процесі бродіння та величиною граничного напруження зсуву.
  • Ескіз
    Документ
    Purposefully altered properties of meat products by nanocomposites
    (2013) Ivanov, Sergey; Pasichnyi, Vasyl; Olishevskyi, Valentyn; Marynin, Andriy; Zakharevych, Valeriy
    Test conducted research of industrial products withmicronized iron, spritely ethanol, activated silver and their combination had prolonged bacteriostatic effects. Results confirming the triple possibility increase time storage of first grade boiled sausages were obtained during storage compare to the control without the use of nanocomposites. The results indicate the promising use in the manufacture and packaging of meat products nanocomposites with bactericidal effect. Проведені тестові дослідження продукції промислового виробництва з використанням мікронізованого заліза, випарювача етанолу, активованого срібла та їх комбінування надали пролонговані бактеріостатичні ефекти. У процесі зберігання, порівняно з контролем без використання нанокомпозитів, були отримані результати, що підтверджують можливість триразового збільшення часу зберігання варених ковбасних виробів першого сорту. Отримані результати вказують на перспективність використання при виробництві та упаковці м'ясної продукції нанокомпозитів з бактерицидним ефектом.