Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter(1998) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Goyko, IrynaThe researches of water phase state in butter with inulin additive were carried out. The results stated that inulin additive increased the amount of closely linked adsorptional moisture in butter.Документ The perspective of inulin use in butter industry(1997) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Grinenko, I. A.The purpose of the work is to study the expedience and perspectivity to use inulin in the production of butter and its analogues.Метою роботи є вивчення доцільності та перспективності використовувати інулін у виробництві вершкового масла та його аналогів.Документ Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin(1997) Rashevska, TamaraElectro-microscopic investigations exposed the inulin's influence on the microstructure, its role in the formation of butter's plastically consistency.Документ Microbiological researches of a butter with inulin(2004) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Grinenko, Irina; Homichak, LubomirIn NUFT the technology of a butter with inulin is developed and microbiological studies done. В НУХТ розроблено технологію вершкового масла з інуліном і ослідженого його мікробіологічні показники.Документ Micstructure of multicomponent in water inulin solusions(2004) Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Tasenko, EvgeniaStudied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.Документ Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive(2005) Rashevska, Tamara; Ukrainets, AnatoliyAddition of pectin will add butter medical-preventive characteristics that have confirmed by our clinical test. By method of electronic microscopy we explored nanostructure of butter with pectin. Добавка із пектину надає вершковому маслу лікувально-профілактичних властивостей. Методом електронної мікроскопії вивчали наноструктуру вершкового масла.Документ Using molecular dynamics for study butter(2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Shapoval, VictoriaWith the help of program ChemBioUltra3D, the process of interaction between inulin polysaccharide and phosphatidylcholine (a type of phospholipid in lecithin) has been simulatedДокумент Butter paste development with bioactive nutrients(2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, TamaraFor providing butter paste basis use butter, dry buttermilk and plant raw materials (inulin, flaxseeds). Для разработки масляной пасты использовали сливочное масло, сухую пахту и растительное сырье (инулин, семена льна).Для створення масляної пасти використали масло, сухе молоко та рослинну сировину (інулін, насіння льна).