Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Perspectives of the use of red palm oil as a functional component(2019) Mykhalevych, Artur; Skyibida, Valeriya; Ashmarina, GalinaFats are an integral part that should be present in everyday diet of each person. Palm oil - one of the most responsible types of oils in the food industry of the world. It is the basis for the production of many foods - margarine, mayonnaise, baby formula, ice cream, bakery and confectionery. In recent years, palm oil by volume of world production has taken the second place (25 million tons) after the soy oil (29 million tons), while ther is a tendency to furher develop its production. Жири є невід'ємною складовою, що повинна бути присутньою в щоденному раціоні кожної людини. Пальмова олія – одна з найрозповсюдженіших видів олії у харчовій промисловості усього світу. Вона є основою для виробництва багатьох продуктів харчування – маргарину, майонезу, дитячих молочних сумішей, морозива, хлібобулочних та кондитерських виробів. За останні роки пальмова олія за об'ємами світового виробництва посіла друге місце (25 млн т) після соєвої (29 млн т), при цьому зберігається тенденція до подальшого розвитку її виробництва.Документ Introduction of germinated wheat seeds as enrichment of biological value(2019) Mykhalevych, Artur; Skyibida, Valeriya; Ashmarina, GalinaChanges in the structure of consumer demand due to socio-economic factors, the desire to minimize the time of cooking at enterprises of food and at home, the growth of demand for products of plant origin with a reduced amount of fat, sugar, but with high content of dietary fiber, vitamins, minerals and other biologically active substances are the main prerequisites for the development of functional food products and the search for new raw materials that meet current needs. Зміни в структурі споживчого попиту, обумовлені соціально-економічними факторами, прагненням до мінімуму скоротити час приготування їжі в підприємствах харчування і в домашніх умовах, зростання попиту на продукцію рослинного походження зі зниженою кількістю жиру, цукру, але з високим вмістом харчових волокон, вітамінів, мінеральних та інших біологічно активних речовин є головними передумовами для розробки харчових продуктів функціонального призначення і пошуку нових сировинних джерел, що відповідають сучасним запитам.Документ Philosophy of company(2019) Chubenko, Larysa; Mykhalevych, Artur; Skyibida, Valeriya; Kitov, NicholayThe philosophy of the enterprise is a set of principles and rules of relations between workers and employees, a peculiar system of values and beliefs, which is perceived voluntarily or in the process of education by all personnel of the enterprise. One can say more simply - this is the "moral code" of behavior in the enterprise. Філософія підприємства – це сукупність принципів і правил взаємовідносин робітників і службовців, своєрідна система цінностей і переконань, яка сприймається добровільно чи в про- цесі виховання всім персоналом підприємства. Можна сказати простіше – це “моральний кодекс” поведінки на підприємстві.