Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Development of HACCP system for production of natural dry red wine
    (2016) Usatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klymash, Nataliia
    The development of the HACCP system for the production of natural dry red wine is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Effects of bamboo dietary fibre on meat semi-finished products
    (2016) Rudyk, Viktor; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Usatyuk, Svitlana
    The effects of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin on the quality of meat semi-finished products were investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils
    (2013) Frolova, Natalia; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
    The paper presents the research on the development of isolation method for aromatic components out of essential oils. У роботі наведено наукові дослідження щодо розроблення способу виділення ароматичних компонентів ефірних олій.