Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Комплекс рішень для готельних підприємств, які функціонують в умовах війни(2024) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичУ роботі представлено аналіз та систематизацію рішень підвищення безпеки та комфорту готельних підприємств, які функціонують в умовах війниДокумент Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід(2024) Хайнос, Надія Павлівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаБлизько половини підприємств сфери гостинності в Україні та Європі загалом стикаються з проблемою утилізації харчових відходів. Найбільш поширені методи утилізації в обох країнах включають компостування, енергетичне спалювання та відновлення біомаси. Проаналізувавши кожен з методів, маємо наступні напрями: компостування – це процес перетворення органічних відходів у добриво, яке можна використовувати для підживлення рослин; енергетичне спалювання – це процес спалювання відходів за високих температур із використанням спеціального устаткування з метою отримання теплової енергії або електроенергії; відновлення біомаси – це процес перетворення органічних відходів у біомасу, яка може використовуватися для виробництва біопалива, біоматеріалів або інших продуктівДокумент Інноваційні методи оцінки персоналу підприємств готельного бізнесу(2024) Баєв, Вадим Вікторович; Саміленко, Дмитро АндрійовичРозгляд оцінки персоналу серед важливих підсистем як управління персоналом підприємств готельного бізнесу, так і загального менеджменту підприємства зустрічається дуже рідко. Однак оцінка персоналу в статус елемента управління підприємством спрямована на вирішення набагато більшого кола задач, ніж просто як елемент системи кадрового менеджменту, що потребує додаткових досліджень та інновацій.Документ Методи управління конфліктами в системі керування людським потенціалом підприємств готельного бізнесу(2023) Дітріх, Ірина Вікторівна; Нечипорук, Анна ЮріївнаУправління персоналом в підприємствах готельного бізнесу здійснюється при допомозі науково розроблених методів. У теорії та практиці управління застосовують три групи методів: адміністративні, економічні та соціально-психологічні для вирішення конфліктів. Personnel management in hotel business enterprises is carried out with the help of scientifically developed methods. In the theory and practice of management, three groups of methods are used: administrative, economic, and socio-psychological to resolve conflicts.Документ Особливості виготовлення продукції для людей хворих на целіакію при туристичному готелі(2021) Середа, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаОбґрунтовано застосування інновації в закладі ресторанного господарства, щодо впровадження цеху виробництва для приготування безглютенових страв.The application of innovation in the restaurant business to the introduction of a production plant for the preparation of gluten-free dishes is substantiated.Документ Економічний потенціал підприємств готельного господарства України(2020) Москаленко, Дарина Максимівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядається готельний бізнес як важлива складова сфери послуг України. Його ефективне функціонування є індикатором позитивних змін в економіці нашої країни.The hotel business is considered as an important component of the service sector of Ukraine. Its effective functioning is an indicator of positive changes in the economy of our country.